•

  •

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 • Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos, dvs. ca si Utilizator - orice persoana juridica si/sau persoana fizica, cu varsta de cel putin 18 ani, primiti dreptul de a accesa, utiliza si folosi facilitatile si informatiile oferite de Website. Prin acordul dvs. declarati si garantati ca in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si in functiune in conformitate cu legile din tara dvs. , iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ului. In cazul unei persoane fizice declarati ca aveti 18 ani si sunteti in capacitate deplina de cunostiinta.
 • Termenii si conditiile de utilizare reprezinta acordul legal dintre dvs. si Furnizor - societatea S.C. Taste Provider S.R.L. pentru utilizarea in orice mod a website-ului  www.winebroker.ro.  Accesarea informatiilor si/sau inregistrarea unui cont pe Website reprezinta acceptarea acestor Termeni si Conditii. Furnizorul declara ca este titularul drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, cu exceptia Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori. Utilizatorii accepta sa acorde Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii
 • S.C. Taste Provider S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Deschiderea si mentinerea activa a contului dvs. inregistrat pe Website, inseamna ca va exprimati acordul legal cu privire la acceptarea sau modificarea Termenilor si Conditiilor. In situatia aparitieii anumitor modificari in ce priveste Termenii si Conditiile de utilizare si in cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile propuse, optiunea pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website, sa nu mai accesati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.
 • Website-ul contine anunturi si informatiile de contact ale utilizatorilor care posteaza anunturi. Responsabilitatea privind corectitudinea si veridicitatea informatiilor continute in anunturi precum si datele de contact declarate apartine Utilizatorului. S.C. Taste Provider S.R.L. nu este raspunzatoare si nu-si asuma nicio obligatie pentru continutul respectivelor anunturi. 
 • Pentru a publica un anunt va trebui sa fiti inregistrat si autentificat. Inregistrarea se face prin completarea unui formular ce include datele reale de contact ale Utilizatorului. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru a putea fi contactat in cazul in care exista persoane interesate de anuntul dvs., pentru a putea primi alerte sau informatii, pentru a putea fi inclus in motoarele de cautare si pentru a va fi emise facturile aferente serviciului. Un anunt poate fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website in functie de sectiune si care include anumite campuri obligatoriu de completat. 
 • Utlizatorilor nu le este permisa creearea conturilor multiple pe Website. In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, Furnizorul va avea dreptul de stergere a acestora.
 • Procedura de afisare unui Anunt pe Website presupune ca dupa completarea formularului existent in fiecare sectiune pe Website, acesta sa fie verificat si aprobat de administrator.
 • Valabilitatea unui anunt pe site este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. Utilizatorul va fi atentionat inainte de expirarea perioadei de valabilitate, acesta putand opta pentru prelungirea acestuia, suspendare, stergere sau modificare.
 • Furnizorul serviciului se obliga sa publice prin intermediul Website-ului, toate anunturile transmise de catre Utilizatori care sunt conforme cu prezentale prevederi.
 • Eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil de catre Furnizor. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce nu tin efectiv de controlul sau, nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a permite sau nu accesul anumitor potentiali Utilizatori pe Website, de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod.  Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care constata ca anumite anunturi nu reprezinta o situatie reala, ca exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a interveni oricand asupra structurii Website-ului, de a suspenda anumite sectiuni, de a sterge sau adauga in orice moment portiuni din/in continutul Website-ului.
 • Verificarea  anunturilor publicate pe Website de catre administrator urmareste inlaturarea anunturilor incomplete, incorecte, sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor.

Reguli privind anunturile:

 • Nu sunt admise spre publicare decat anunturi care au legatura cu obiectul indicat in fiecare sectiune a Website-ului.
 • Nu este permisa publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs. Un anunt este valabil pentru un singur produs. Nu sunt admise spre publicare anunturi care fac referire la mai multe produse sau care indica preturi eronate sau nereale. Utilizatorii sunt invitati sa semnaleze astfel de cazuri pentru remediere.
 • Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse sau poze cu titlu de prezentare sau indica legaturi catre alte website-uri. Nu sunt admise anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • Anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi oprite de la publicare sau vor fi sterse de pe site, iar Utilizatorul va fi notificat asupra acestui fapt. Dupa o alta notificare, in cazul in care Utilizatorul nu intelege sa respecte Termenii si Conditiile de utilizare, contul acestuia poate fi suspendat sau chiar sters, cu interdictia de a mai putea deschide altul.
 • In cazul refuzarii publicarii unui anunt pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului. Acesta are posibilitatea modificarii continutului anuntului si poate reincerca publicarea.
 • Orice Utilizator poate contacta oricand Furnizorul in legatura cu serviciile oferite, respectiv anunturi transmise, eronate, publicate sau respinse de la publicare pe website de catre administrator, ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta. Se pot utiliza pentru aceasta adresele de contact aflate pe Website.
 • Anunturile vor fi afisate pe Website in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tenhic. Daca anunturile nu sunt afisate pe Website in termen de 48 de ore, din motive tehnice sau alte cauze neprevazute, va recomandam sa ne contactati la una din adresele indicate in fromularul de contact, oferind informatiile necesare pentru identificarea acestora.
 • Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata doar pentru a putea fi contactat de terti in urma folosirii de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului winebroker.ro dupa logare, cum ar fi: postare anunturi sau newsletter.
 • ​Conform prevederilor legale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru protectia persoanelor, S.C. Taste Provider S.R.L. se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le pot furniza cu ocazia accesarii Website-ului sau completarii formularelor disponibile pe acesta. Orice persoana care acceseaza Website-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul ca S.C. Taste Provider S.R.L. sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Ca urmare a utilizarii Website-ului se pot obtine informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, adresa de e-mail.
 • Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania. Mentionam ca winebroker.ro nu participa si nu intermediaza nici un fel tranzactii intre Utilizatori sau Utilizatori si terte persoane ce viziteaza Website-ul winebroker.ro . Responsabilitatea privind contactele, discutiile, negocierile sau tranzactiile ulterioare publicarii anunturilor apartin exclusiv Utilizatorilor. Este de datoria si raspunderea exclusiva a acestora sa-si gestioneze cat mai bine si prudent activitatile comerciale.
 • Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. Taste Provider S.R.L.  Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.